1
2
3
4
5
7
9
10
11
previous arrow
next arrow

Consilierea si orientarea profesionala a elevilor din unitati de invatamant cu profil agro-alimentar din regiunea Sud-Est, in vederea tranzitiei de la scoala la viata activa

La data de 3 ianuarie 2012 Federatia Sindicatelor din Industria Alimentară (FSIA) in parteneriat cu Inspectoratul scolar Judetean Braila (ISJ Braila) a inceput implementarea proiectului “Consilierea si orientarea profesionala a elevilor din unitati de invatamant cu profil agro-alimentar din regiunea Sud-Est, in vederea tranzitiei de la scoala la viata activa” .

Proiectul de grant este cofinanţat din Fondul Social European, în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 2 “Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii” Domeniul major de intervenţie 2.1. „Tranzitia de la scoala la viata activa si se desfasoara pe o perioada de 2 ani.

Activitatile proiectului sunt  implementate la nivelul regiunii  Sud –Est in judetele Galati, Constanta, Braila, Buzau, Tulcea, Vrancea.

Obiectivul general al proiectului il constituie dezvoltarea aptitudinilor de munca ale elevilor din unitati scolare cu profil agro-alimentar  ale regiunii Sud-Est pentru tranzitia de la scoala la viata activa in vederea  integrarii acestora pe piata muncii.

Grupul tinta este compus din 140 elevi din scoli cu profil agro-alimentar ale regiunii Sud-Est elevi care vor participa la cursuri de consiliere si orientare profesionala si vor beneficia de deplasari la agenti economici in vederea initierii practice.

Știri