1
2
3
4
5
7
9
10
11
previous arrow
next arrow

Carmen Ionescu

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Industria Alimentară – SINDALIMENTA deplânge dispariţia prematură a doamnei Carmen Ionescu, şefa Departamentului de Relaţii Internaţionale

Carmen Ionescu

Carmen Ionescu

 

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Industria Alimentară – SINDALIMENTA anunţă cu profundă îndurerare dispariţia prematură a colegei şi prietenei Carmen Ionescu, şef al Departamentului de Relaţii Internaţionale din cadrul CSDR.

Născută în anul 1965, şefă de promoţie a Facultăţii de Chimie Industrială a Universităţii Politehnice din Bucureşti, Carmen Ionescu a fost un excelent coordonator al activităţii de comunicare şi reprezentare a CSDR şi a federaţiilor afiliate acesteia în dezvoltarea relaţiilor internaţionale cu alte organizaţii similare din Europa şi întreaga lume.

Carmen Ionescu s-a aflat în rândul promotorilor intereselor sindicale externe româneşti prin activitatea sa în calitate de şef al Departamentului de Relaţii Internaţionale, precum şi prin contactele profesionale şi personale excelente cu personalităţi din Confederaţia Internaţională a Sindicatelor, Confederaţia Europeană a Sindicatelor, Parlamentul European, Comisia Europeană, ambasade, cu reprezentanţi de seamă ai celor mai importante organizaţii sindicale internaţionale la care CSDR este afiliată.

Prin personalitatea şi activitatea sa, Carmen Ionescu a oferit un model expresiv şi convingător pentru semnificaţia lucrului bine făcut, reuşind, cu o rară capacitate intelectuală, să îmbine performanţa profesională de vârf cu înţelegerea simplă a problemelor reale umane, implicarea şi energia caracteristică profesiei cu vorba bună şi sfatul competent.

Originală, plină de viaţă, sociabilă şi spirituală, Carmen Ionescu a plecat dintre noi, lăsând în urma ei un imens gol şi o imensă tristeţe. Colegii din Federaţia Naţională a Sindicatelor din Industria Alimentară – SINDALIMENTA deplâng dispariţia lui Carmen Ionescu şi se află alături de cei dragi şi de familia acesteia în aceste grele momente.

 Dumnezeu să o odihnească şi să-i dea lumină!